Topsport Talentdag

Landelijke Topsport Talentdag
25 november 2015

Publicatiedatum: 16 oktober 2015

Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om topsport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Een school die ingesteld is op een uitstekende begeleiding van jouw talent, als het gaat om de lange weg naar het ‘podium’ , maar daarbij nauwlettend in de gaten houdt dat een passend schooldiploma ook heel belangrijk is. Voor je leven na de sport…. 

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talentschool je kan bieden. Je moet bijvoorbeeld een officiële NOC*NSF-status hebben om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die een Topsport Talentschool voor je heeft. Misschien heb je die status (nog) niet. Maar als je de ambitie hebt om echte topsporter te worden en daarvoor hard aan het werk bent, dan komt dat nog wel. Het is dan in ieder geval verstandig om alvast de keuze te maken voor een Topsport Talentschool, want overstappen van de ene naar de andere school, levert heel vaak problemen op. 

Laat je daarom goed informeren en kom kijken op onze Topsport Talentschool! We nodigen jou en je ouders graag uit, om zelf te komen kijken wat we allemaal voor je kunnen doen!

We doen dat op de Landelijke Topsport Talentdag die op alle Topsport Talentscholen in Nederland wordt gehouden op woensdag 25 november 2015.

Je bent van harte welkom op:

Topsport Talentschool OSG Sevenwolden te Heerenveen,
Locatie Buitenbaan
Adres: Buitenbaan 5, 8441 HB Heerenveen.

Het programma van deze Landelijke Topsport Talentdag op onze school
                begint om 19:00 uur en eindigt om 21:00 uur.

U wordt vriendelijk verzocht om vanaf 19:00 uur aanwezig te zijn, zodat we jullie persoonlijk aandacht kunnen geven en voldoende kunnen informeren.

NB. Aanmelden voor deze avond is niet noodzakelijk.