Streetdance succes

Publicatiedatum: 23 april 2018

Donderdag was de laatste regionale finale van Olympic Moves. Vanuit OSG Sevenwolden moesten de hockeyteams nog in actie komen en ook het meisjes streetdance schoolteam. In het nieuwe gebouw van Dr. Nassau College uit Assen werd de Noordelijke voorronde voor het streetdance gehouden. Hier kwamen 30 teams van verschillende scholen uit een heel groot gedeelte van het land.

OSG Sevenwolden deed mee met vijf meiden die al langere tijd met elkaar dansen op school, de meesten al vanaf klas 1. De meiden moesten na de tweede pauze starten en hadden enorm veel power, dit viel ook de jury in positieve zin op. Na de voorstelling was het een tijd wachten op de jury voor de einduitslag. Eén ding wat duidelijk was, is dat het niveau erg hoog lag.

De meiden waren nerveuzer na de dans dan ervoor. Bij de prijsuitreiking bleek dat de meiden enorm blij mogen zijn met een derde plaats bij de voorronde en zich rechtstreeks geplaatst hebben voor het Nederlands Kampioenschap in Papendal. Helaas gaan de meiden hier niet heen aangezien vier van de leden dan op vakantie zijn na de examens. De meiden kijken terug op een leuke (dans)tijd bij OSG Sevenwolden.

3e van Noord-Nederland!

Streetdance