Voorronde Olympic Moves

Op donderdag 14 april heeft OSG Sevenwolden zich wederom met een aantal teams weten te plaatsen voor het NK in Amsterdam.

Geplaatst op: 18 april 2016

Dit jaar deed OSG Sevenwolden voor het eerst mee met basketball. Dit moest wel gebeuren in de zware schoolteam poule met oudere leerlingen aangezien al onze leerlingen verdeeld zaten over verschillende locaties en diverse leerjaren. Ons technisch sterke team had het op het toernooi af en toe zwaar met de behoorlijke fysieke tegenstanders. Toch werden alle wedstrijden gewonnen en mogen de meiden ongeslagen naar het NK in Amsterdam.

Op de foto: Fleur Barkel (sh2a BB), Dione Jansen (g3 FS), Marielle Jonker (t3 KC), Tjitske de Vries (a4a BB), meneer Attema

Ook de meiden streetdance hebben hun regionale voorronde gewonnen. Ondanks de tegenslagen in de week voor hun uitvoering hebben deze vier meiden een topshow weggegeven. De jury was het er unaniem over eens dat dit de terechte winnaars moesten zijn. In de uitvoering nog een aantal kleine foutjes die ze in de toekomst kunnen herstellen voor het NK, toch zat er enorm veel energie en uitstraling in de dans. Binnenkort is het filmpje te vinden op youtube.

Op de foto: Kaya Marjoribanks (t3 KC), Gytte van Hoeven (t3 GA), Minka ter Haar (h2b BB), Sanne Jonker (a3a FS)
 

Streetdance
Bekijk meer foto's
Foto basketball